May, 2010 Archives

..beklager det nye design på bloggen, jeg er ikke selv helt tilfreds, men til gengæld kunne jeg ikke længere klare de små billedformater som man skulle bruge med det gamle design.

Hvis I har forslag til et simpelt WordPress theme som kombinerer tekst og billeder i samme kolonne, så skriv gerne en kommentar..

Nyt design

Vi var inviteret i Tivoli med Kristinas arbejde i dag, da Egmont har etableret “Rasmus Klump land” i samarbejde med Tivoli. Der blev budt på entre, turpas og Rasmus Klump pandekager, så vi trodsede vejrudsigten og steg på toget mod hovedstaden.

Det blev en super hyggelig tur til trods for at det begyndte at regne i store mængder om eftermiddagen.  Ungernes favoritter var rutchebanen (Karaven), Pandaen samt Galejen.

6 timer i Tivoli i køligt vejr, masser af luft og forlystelser tog pusten fra os alle, Magnus og Emil faldt i søvn i toget på vejr hjem kl 17, og faldt alligevel i søvn på 5 minutter.

Tivoli i regnvejr

Filippa fyldte 6 år i dag og blev vækket med gaver i sengen. Senere havde vi familien til middag og Filippa fik de rulleskøjter hun havde øverst på ønskelisten :-)

Filippas 6 års fødselsdag

I søndags havde vi besøg af Lone og Morten og deres tvillingedrenge Malthe og Emil.

Morten er også vild med at fotografere og fik brugt en god bid af eftermiddagen på at snakke foto. Morten tog et par billeder af ungerne og hans uformelle portræt af Filippa kan ses nedenfor. Bemærk især Mortens flotte s/h konvertering og se flere af hans billeder på http://nesellis.dk

PS: Klik på billedet for at se det i større format..

Morten fotograferer Filippa

Lidt leg efter aftensmaden på en almindelig onsdag aften..

Biler og Kalaha

Vi var til børneloppemarked i gågaden i dag og børnene fik biler, kraner, bøger og spil med hjem for næsten ingen penge og hyggede sig gevaldigt samtidig. Solen skinnede og der blev leget hele eftermiddagen i haven, mens vi havde besøg af farfar og farmor.

Loppemarked

I går fredag regnede det næsten uden ophold om formiddagen, så drengene fik deres regntøj på og vi gik en tur. Drengene samlede snegle til den store guldmedalje og tog dem med ind for at studere dem nærmere. Vi fik dem dog overbevist om, at sneglene skulle slippes fri.

Fredag eftermiddag besøgte vi Maja og Mikkel som er blevet forældre igen, de har fået en lille Nikolaj (lidt usikker på hvordan det skal staves :-) ) Filippa var meget stolt over at få lov til at holde ham alene og skubbede barnevognen på hele vores gåtur…

Lørdag var oldemor Ingas 80-års fødselsdag, og vi var inviteret på restaurant i Næstved. Filippa ønsker sig et kamera i fødselsdagsgave, så jeg havde ladet vores kompaktkamera op og bad hende tage billeder. Som I kan se på nedenstående billede har hun allerede helt styr på hvordan kameraet holdes stabilt, faderen er meget stolt :-)

Buffet’en blev sluttet af med en stooor is

Snegletur, babybesøg og 80-års fødselsdag