“Mor, i dag gider vi altså ikke til stranden” var det første Emil sagde da han vågnede.. Så formiddagen blev brugt i haven med højtlæsning, leg og tegning af flotte tegneserier.

Ved frokosttid gik vi alligevel på stranden for at spise og besøge en lille ø der hedder “Parrot island”. Den ligger 50 meter fra stranden så man går bare derud, men der er fin udsigt over Mirissa og masser af krabber og fisk mellem klipperne. På vejen tilbage fristede stranden alligevel for meget så Magnus og Emil gik i gang med at bygge sandslot mens Filippa og Kenneth hentede badetøj. Vi endte med at være der helt til aftensmadtid og spiste på stranden. Der blev bygget et flot sand-land og drengene konstaterede at det alligevel var meget dejligt at Leonardo var taget videre så vi bare kunne hygge os sammen..

Vi skulle også sende postkort i dag, så Filippa og jeg drog ud for at finde posthuset. Med livet som indsats gik vi ad den store vej, hvor biler, tuk tuks, knallerter og især busser kører som død og helvede. Vi måtte også skifte side et par gange da vi mødte køer der gik løs. Vi spurgte om vej tre gange og alle folk var søde og vise os i den rigtige retning – posthuset var dog lukket da vi kom frem – hvorfor var der ikke nogle der sagde det til os?:) vi må af sted igen i morgen..

Fra surfing til sandslotte. 8/1

Comments are closed.