I dag havde Filippa og jeg besluttet at gå til venstre – vi går til højre for at gå til stranden, men anede ikke hvad der lå den anden vej, så det måtte vi finde ud af..

Efter morgenhygge i haven og jagt efter brødbilen, der suser rundt i byen og spiller en meget høj melodi tog vi af sted. Der skete nu ikke så meget anden end at vi fik set lidt lokalt landbrug, nogle køer, mennesker og så to kæmpe firben der kom gående meget langsomt over vejen – de var mere end en meter lange..

Eftermiddagen blev brugt på en endnu et sandslot – nu har de snart fundet ud af hvordan de holder vandet væk.. Om eftermiddagen havde vores værter lovet is til ungerne – så det fik vi inden vi tog til stranden for at spise endnu en fantastisk omgang meget frisk fisk!

Flere sandslotte og turen til venstre.. 9/1

Comments are closed.