Ungerne fik nogle penge af mormor inden vi tog af sted til at købe is for. Det har nærmest været umuligt at finde is hernede så det har været svært at få pengene brugt:) her i Unawatuna er der masser af souvenirbutikker så nu ser de deres chance.. I går var vi rundt og besøge masser af butikker og Magnus havde forelsket sig i en fin træskildpadde. Som det første i morges var vi nede i butikken – der selvfølgelig havde lukket, så vi måtte på stranden et par timer før det lykkedes os at købe den. Han er vældig glad for den. Han har troligt gået rundt med den i et tæppe hele dagen. Den var med ude og spise da han var bange for at den blev stjålet og nu sover han med den – men dog i fodenden så den ikke ryger på gulvet og går i stykker. Den er pakket ind i et fint håndklæde for den kunne ikke sove uden tæppe.. Og ikke et ord om at vi andre kun har to lagner til deling:)

Ellers har dagen budt på lidt mere badning. Vi synes ikke at stranden er vildt fantastisk her – der er lidt sten, det bliver hurtigt dybt og der er mange bølger, men vi fandt ud af at der i den vestlige ende af stranden var den fineste lille bugt uden bølger, med sandbund og ikke dybt så ungerne kunne svømme, slå koldbøtter mv. Ydermere fandt vi i løbet af dagen ud af at det også var her de lokale holdt til – og da det var lørdag væltede det ind med sri lankanske folk der også skulle nyde solen. Vi blev spurgt om navn og nationalitet ret mange gange, men vi var nærmest også de eneste lyse mennesker der.

Til aften endte vi på en italiensk restaurant – den eneste vi har mødt og fik en god pizza – og så tog den endda kun 1/2 time at lave. Det er helt vildt så længe vi ellers venter på maden. Vi kan godt lide at spise på små lokale restauranter uden så mange andre turister, men ofte er det som om at det kommer helt bag på dem at det kommer gæster – så først skal de ud og handle det vi bestiller og så skal det laves. Vi har ofte ventet mere end en time – lang tid når man har meget trætte børn – men de har nu klaret det fint med lidt kortspil, tegninger og højtlæsning..

Skildpadde i sengen! 11/1

Comments are closed.