I virkeligheden en helt igennem afslappende dag. Vi skulle til en strand hvor der efter sigende ikke skulle være helt så mange turister – men det var der vist mange der havde hørt. Man kunne tage en tuk tuk derud, men vi tænkte at vi ville gå. Det var en fin tur på ca tre km, hvor vi mødte et par aber og ellers bare masser af fuglekvidder..

Selve stranden var fin, men der var dog andre end os – og der var også en restaurant (der i øvrigt formåede at servere frokost på 15 min – så der kan godt lade sig gøre:) der var dog rigtig fint at svømme og man kunne også snorkle en smule og se små fisk, så det var rigtig hyggeligt..

På vejen tilbage rundede vi en kæmpe peace pagode – man bliver helt ærbødig når man går rundt og der er helt stille og udsigten er fantastisk.. På turen hjem mødte vi en af de mange brødbiler der kører rundt (lige som hjem-is bilen, bare med en meget gennemtrængende ringetone) og fik et par pølsehorn. Dem og sukkerbrød er de ret skrappe til hernede – og det er en væsentlig forbedring for det knap så spændende toastbrød vi får serveret hver morgen:)

Jungle beach og peace pagodaen. 13/1

Comments are closed.