Dagen startede i taxien med at Magnus sagde “Mor hvorfor har jeg lavet lort i taxien?” Og så var den dag godt i gang! Heldigvis kunne han låne underbukser af Emil, så ingen af dem rendte rundt helt uden bukser:-)

Vi var på vej ud til et oplevelsesmuseum for børn – og da vi nåede derud var det lukket pga renovation – og vi havde altså kørt ret langt! Nå, men vi fandt en legeplads i nærheden, og hyggede os lidt der inden vi skulle hjem til frokost..

Frokosten bestod af diverse frugt, kyllingespyd og blandede ris her fra vejen – det var absolut fantastisk..

Efter middagslur tog Filippa og jeg på marked – men det var godt nok skidt – der var mest af alt det tøj thai’erne går med til hverdag – og det er ikke lige det vi kigger efter:-) På vejen tilbage gik vi ind i et indkøbscenter World Central Plaza og jeg skrev til Kenneth at drengene skulle møde os der. De havde ikke været med på marked da Magnus har diarre. Der gik et kvarters tid og så skrev Kenneth tilbage at nu var de i informationen hvor der også var et klaver. Filippa og jeg for derned – men kunne ikke finde dem. Mange forvirrede sms’er senere fandt vi ud af at Kenneth og drengene stod i andet center (Central Chitlom).. Nå, men det lykkedes os da at mødes og få noget aftensmad.

Da vi kom hjem skulle jeg klippe Emils pandehår – det gik også fint indtil han skulle i bad og var alene på badeværelset i 30 sekunder. Da jeg kom ud til ham synes jeg pludselig at der lå mere hår på gulvet og så sagde han stolt at han havde klippet sig selv lidt.. Så nu er han korthåret i den ene side og langhåret i den anden.. Her er dog halvmørkt og han havde vådt hår, så vi kan ikke helt vurdere skaderne – vi har dog fortalt ham at det er bedst at det er en voksen der klipper ham fremover :-)

Og nu skal vi til at pakke – vi skal med taxi til lufthavnen i morgen kl. 5.45 og videre til Koh Tao – det bliver dejligt at komme ned og bade lidt igen!

Her går det godt..

One Response to “Her går det godt..”